Degustačná večera Mareka Orta

9. augusta 2017 Autor: Akcie Comments Off

Počas degustačnej večere 25. novembra 2017 o 19:00 hod. budete mať možnosť ochutnať špeciálne menu od šéfkuchára Mareka Orta. Každý chod bude zladený s vínom zo spoločnosti PIVNICA RADOŠINA.

WELCOME DRINK
FOIE GRAS, JABLKÁ, PERNÍK
Radošinsky klevner 2015 výber z hrozna suché
TEKVICA, CVIKLA, BAZALKA
RICOTTA, PEČENÁ PAPRIKA, MANDLE
Tramín červený 2015 výber z hrozna suché
SOUS VIDE LOSOS, PÓR, FENIKEL
Radošinske cvée 2016 polosuché
GREPOVÁ GRANITA
BRAVČOVÉ LÍČKA, PETRŽLEN, RUŽIČKOVÝ KEL
Alibernet 2015 výber z hroszna suché
ČOKOLÁDA, BANÁN, ČAJ, PEKANY
Tramín červený 2016 výber z hrozna polosladké

Pre limitovaný počet miest je nutná rezervácia minimálne 24 hodín pred akciou. Večera začína o 19:00 hod. a trvá približne 2 hodiny. Menu je zladené so vzorkami vína a ku každému vínu podá someliér odborný výklad. Po ochutnávke je možné zakúpiť si vybrané vína za zvýhodnené ceny. Degustačná večera je organizovaná v spolupráci so spoločnosťou Pivnica Radošina.

Kontakt na rezervácie: marekort@me.com Tel.: 0944 510 499. Večeru môžete zakúpiť aj vo forme darčekového poukazu.

Marek Ort je jedným zo skvelých kuchárov novej generácie. Jeho kulinárske diela sú založené na odbornosti, citlivosti a chuti. Cieľavedomosť a nesporný talent ho dostali do kuchýň renomovaných hotelov a reštaurácií v Čechách a na Slovensku a pomohli mu získať množstvo medailí na svetových kulinárskych súťažiach ako členovi slovenského národného tímu. Marek je aj viceprezidentom Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov a pôsobí aj ako porotca v kulinárskej show Moja mama varí lepšie ako tvoja.

  • 2006 – Retigo cup – bronzová medaila2009 – Danubius live cooking – zlatá medaila
  • 2010 – Danubius studená kuchyňa – strieborná medaila
  • 2010 – Culinary World Cup Luxembourg
  • Studená kuchyňa – strieborná medaila
  • Teplá kuchyňa – strieborná medaila

Fotografie z predchádzajúcich ochutnávok môžete nájsť na našej Facebookovej stránke